English

 

Hi and welcome to our English language classrooms!

 

Тук ще ви посрещнат с куп изненадки за малки и по-големи Катя Димова и Кристин Таунли / Великобритания /. Във всеки урок с тях има усмивка, много настроение, внимателен подход и перфектен английски. 

Специален курс по английски език за деца от 4 до 6 години - Специален е защото всеки участник в него се чувства специален с нестандартния и оригинален подход на Катя Димова. Заниманията се провеждат два пъти седмично по 40 минути. Изполват се съвременни аудио-визуални продукти и програми. Програмата е разделена на 3 модула от по един месец. "Игралница занималница" осигурява индивидуална папка с учебни материали за всяко дете, която се съхранява до края на курса и се предава на детето след завършването. Освен това в месечната такса от 32 лева са включени и всички необходими помагала, учебни принадлежности и материали за проектите, които ще бъдат изготвяни. 

В общата ни програма през учебната година часовете с Кристин са насочени основно към практическо развиване и усъвършенстване на говорни и комуникационни умения. Не се заплащат допълнително.

Допълнителните избираеми часове са в блокове от по 1 или 2 учебни часа два пъти седмично / 8 или 16 часа на месец /. Заниманията са индивидуални или в малки групи / 2 - 4 деца /, а участието в тях не е подчинено на възрастов признак, а на нивото на знания на детето. Нивото на децата, вече учили английски, се определя с тест.

Системата Young Learners Go!, по която се работи, е една от най-новите и съвременни системи, разработени специално за подготовка за сертификатните изпити Cambridge Young Learners English ( YLE ). Курсът е разширяващ и включва повече лексика, повече текстове и повече допълнителни занимания от стандартните курсове за начална степен. Целта на авторите е децата не просто да научат английски език, а да се запознаят и да се ориентират лесно във формата на изпита, който следва един и същ принцип във всички нива на изпитите на Кеймбридж от начинаещи до много напреднали.

 

Надяваме се съчетанието от мотивирани деца, увлекателен учебен материал и учител native speaker да ни даде възможност в края на годината, слушайки малките ни полиглоти, да възкликнем „Невероятен английски!”

По желание в края на курса децата ще имат възможност да се явят на изпитите на Cambridge YLE или тези на Trinity College London.