Един ден в "Игралница занималница" 2010

15.03.2013 08:55

 

Бояна

Най-хубавият ми ден беше в Капела плей. Тогава се забавлявахме. Качихме се на всички пързалки. Тогава валеше дъжд. Като се наиграхме отидохме да хапнем. Купихме си сладолед, после отидохме в книжарницата и си купихме книга. Прибрахме се и така приключи този ден.

 

Вики и Ари

Ние бяхме на плаж и се забавлявахме. Плуваме в морето. Бяхме с цялата занималня. Влизахме в морето по групичкки.

Златина

Най-хубавият ми ден в Игралница-занималница беше, когато ходехме в Боровец. Там беше и още един лагер: Хлапета.com. Заедно с тях бяхме направили „България търси талант”. Аз бях водещ и представях талантите и на двата лагера. Играхме и се забавлявахме заедно.

 

Никол 1, Никол 2 и Лора

Един от най-хубавите дни беше, когато ходихме в Capella play. Там играхме и се забавлявахме много.Играхме на много игри: скачахме на батут, катерихме се, пързаляхме се и играхме на още много игри. След това се прибрахме в занималнята. Беше един прекрасен ден.

 

Кико

Много ми хареса, когато бяхме на Побити камъни, защото имахме каменна база и, защото видяхме много нови неща. Качихме се на една скала. На скалата имаше гнездо. После видяхме една змия, която беше умряла. Видяхме още и една жива костенурка.

 

Теодора

Най-хубавият ми ден беше, когато ходихме на Поити камъни. Тогава беше много топло. Много се забавлявахме и играхме на различни игри. Качвахме се на камъни и скали. Видяхме гущери.

 

Бояна Т.

Най-хубавият ми ден в Игралница-занималница беше, когато ходихме на езда и стреляхме с лък. Тогава беше голяма жега. Беше много забавно и интересно. Винаги ще си спомням за този ден, когато се забавлявах много. Уцелих почти средата. Конят беше много висок и бял. Купихме си сладолед. Лъкът беше огромен и тежък.

 

Даниел

Най-много ми хареса от лятната занималня, когато ходихме на Побити камъни. Хареса ми, защото имаше едно много интересно нещо, но немога да го кажа, затова ще го нарисувам.

 

Явор

На 21.06.2010 със занималнята ходихме на Побити камъни. Като спряхме на една полянка аз, Боги, Даниел и Кирил се качихме на една скала. Отгоре на скалата, като погледнеш надолу изглежда много високо. Като поиграхме малко отидохме на чешмата да си напълним бутилките с вода. Като се върнахме от чешмата отидохме да се разходим. Боги и Даниел показаха на мен и Кирил скелет на змия. Изглеждаше страшно, но аз не се изплаших. После се качихме на един баир. Като се върнахме на поляната си прибрахме нещата в раницата и си тръгнахме.