Рожден ден в Игралница занималница

Искате ли да подарите на детето си рожден ден, който то дълго ще помни?

Празнувайте в Игралница занималница :)

 

Много игри, забавления и добро настроение, за да превърнем заедно деня на специалните ни човечета в едно вълнуващо за всички преживяване.

Просторна и приятна обстановка с две зали за детското парти и обособена игрова зала.

Нашите аниматори ще се веселят и щуреят с купонясващите младежи цели 90 минути, а вие ще разполагате с 2.30 часа за да споделите празника с всички свои приятели и близки.

Ние ще създадем подходяща обстановка и атмосфера с украса, балони, подредена маса за гости с цветни чинийки, чашки, салфетки, прибори и аксесоари.

Цена  -  До 10 деца - 100 лв.

          -  Повече от 10 деца - 140 лв. 

В тази цена, освен специално направената според вашите очаквания анимация, са включени също богата тематична декорация, пълно оборудване на блок масата, покани, снимки, костюми по желание и озвучаване.

Допълнителни възможности:

            - При договаряне и срещу допълнително заплащане времето за ползване би могло да бъде удължено.

            - Има възможност да бъде наета само залата / 40 лв. на час / и да поканите аниматор или да организирате партито по ваш избор.

            - Детско меню - сандвич или пица, напитки / натурален сок, студен чай и минерална вода /, сладки, солен микс и пуканки - 4 лв.

            - Предлагаме и доставка на разнообразие от хапки, пици, дребни сладки и торти, проверени, дегустирани и одобрени чрез блажено облизване от компетентните ни специалисти с ръст под 150 см. 

Станете част от забавленията ни тук www.facebook.com/media/set/?set=a.370863032964102.102065.100001212248680&type=3