За нас

 

Здравейте!

Аз съм Илиана Йорданова, но всички мои приятели на възраст от 2 до 102 години ме наричат просто Илка. През 2009 година започнах голямото предизвикателство на живота ми - създаването и изграждането на "Игралница занималница". 

От собствен опит зная, че да бъдеш родител е огромно щастие, но и още по-голяма отговорност. Зная, че е важно децата ни не просто да са добре подготвени за училище, но и да са поработили допълнително, да са поиграли, да са се посмяли. Важно е вие като родители да се чувствате спокойни и сигурни, че детето ви ще бъде на място, където към него ще се отнасят с обич и грижа, но в същото време към него ще има изисквания и очаквания. 

 

 Запознайте се с Петя / Петя Иванова /. В "Игралница занималница" тя е учител, управител, утешител, укротител и успокоител. Решава бързо и с усмивка всякакви проблеми, от най-дребните до наистина трудните. Петя има невероятен талант - умее да открива с невероятна бързина деца заиграли се в училищния двор и забравили за занималня, телефон и света извън играта. През ваканциите Петя е с групите на Лятната Игралница, за да им покаже прекрасните кътчета на познатата и непозната Варна и района. 

 

 Ето я нашата учителка Нина / Николина Богданова /. Прицелила се е с усмивка и добро настроение в отличната ви подготовка. Не са и необходими индиански умения, за да ви убеди да подготвите дори и "забравените" домашни. С нея ученето е игра, а играта е истинско забавление. 

 

Тук благо ви се усмихва  другата ни учителка - Роси / Росица Георгиева /. Тя винаги е насреща в трудна ситуация, за разрешаване на конфликт, за помощ и с най-трудните задачи, за откриване на забравени вещи и глави :)))

 

Деца, Маргарита / Маргарита Желева / е човека, на когото можете винаги да разчитате да ви подкани да си изядете обяда, да изслуша как е минал денят и всякакви споделени малки тайни. 

 

Our users

Here you can describe a typical user and why this project is important to them. It is good to motivate your visitors so that they come back to your website.

History of project

In this part you can describe the project's history and give reasons for its creation. It is convinient to mention project milestones and honor participating people.